4 Mart 2015 Çarşamba

DİRİLİŞ’İ KİRLETEMEZSİNİZ



Yüksel Kanar

Bu geçtiğimiz 28 Şubat 2015, ne yazık ki 1997 yılında yapılan postmodern darbenin bir benzerini DİRİLİŞ düşüncesine ve hareketine karşı uygulayan yeni bir darbe niteliği taşıyor. Evet bazı basiretsiz insanlar, bugüne kadar her fırsatta aleyhine her şeyi söyledikleri darbeyi kendi kendilerine karşı yapmış oldular.

Şu, aslında paçavradan ibaret olan DİRİLİŞ POSTASI gazetesi, dış görünüşü ve seçtiği adla gerçek Diriliş’i çağrıştırmak üzere çıkarılıyor. Dolayısıyla DİRİLİŞ'in içini boşaltmak isteyenler tarafından yapılan planlı bir hareket olduğu kesin. Paranın her şeyi çözeceğine inanan sözde Müslüman, ama aslında liberal-kapitalist bir kesimin satın aldığı sıradan bir paçavraya DİRİLİŞ POSTASI adını vererek bir düşünceyi iğdiş etme çabası. Böylece gerçek Diriliş'in önünü kesme gayretindeler. Üstelik bu insanlar gazeteyi Sezai Karakoç'u ve Diriliş’i bilenlere, belli ki onları menfaatlendirerek çıkarttırıyorlar ve bu gazetenin kendilerine yar olacağını sanıyorlar.

Müslüman duyarlığı taşıdığını iddia eden bu zavallıların İslamın yüzakı ve savunucusu bir insana yaptığı bu zulüm alınlarına kara bir leke olarak yapışacaktır. İşin hukuki yanı ayrı bir şey. Ama Sezai Karakoç'un yaklaşık 60 yıldır üzerine titrediği ve her türlü şaibeden koruduğu tertemiz bir düşünceye isim olmuş Diriliş'i, iktidarın borazanı bir paçavraya dönüştürmek, hiçbir ahlâka, hak ve hukuka, vicdana sığmaz. Sanki ellerinde hiç gazete yokmuş ve dünyada bütün isimler ortadan kalkmış gibi, böyle bir kelimeyi kirletenler utanmalı.

Ama bugün bir DİRİLİŞ NESLİ ortaya çıkmıştır. Bunlar asla davalarını çiğnetmeyeceklerdir. Sezai Karakoç'u yalnız ve savunmasız sanmamalıdır kimse. Onu önce Allah koruyacak, sonra da biz sonuna kadar savunacağız.

Bu olay aynı zamanda Üstad Sezai Karakoç’un gazeteyi çıkarmak için hazırlandığı bir zamanda meydana geliyor. Fındıkzade'deki yeni yerine DİRİLİŞ GAZETESİ VE YAYINLARI yazısı 3 ay önce yazıldı. Hem de dev bir tabela üzerine. İnşallah çıkacak da. Ve gazete çıktığında zaten bunlar yerle bir olacaklar. Hakan Albayrak gibilerin yer aldığı hangi gazete iflah olmuştur ki? Bizim bu konuda şüphemiz yok. Ama müslümanların mağdur edildiği 28 Şubat gibi kara bir günün seçilerek böyle bir gazete çıkarılması, Diriliş'e karşı yapılan yeni bir darbedir.

Burası önemli: İslam’ın yüzakı bir düşünür büyük bir zulme uğratılmıştır. Mütegallibe bir grup her şeye sahip olmak istiyor. Yararlanmak için değil, bozmak ve yok etmek için. Kınıyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder